25/05/2024

Can pigs fly?

Da medforfatteren og jeg skulle innta en bedre middag på vårt halvårlige forfatterseminar, dukket det opp noe meget interessant på menyen: Pig wings.

Vi stusset selvsagt på dette og spurte kelneren om det kunne være en skrivefeil. Kunne det være at de mente Pingvin.  Neida, det var Pig wings. Vi prøvde å fortelle henne at griser ikke har vinger, men hun holdt på at det var grisevinger. Da jeg foreslo at det kanskje var en språklig misforståelse, at det egentlig var grisebinger som en med litt dårlig hørsel (jeg kjenner typen) har oversatt til engelsk, så rettet medforfatteren på meg og sa at du kan ikke få stekte grisebinger. Nei vel, men grisevinger kan man altså få? I alle fall bestemte vi oss for å prøve Pig Wings.

Grisevingene var gode. Men vi fortsatte å undre oss over om grisen kan fly. Etter litt googling fant vi ut at det finnes noen bøker om dette. Mange husker også at det på konsertene til Pink Floyd kom en flygende gris over hodet på publikum. Så ser jeg at det var en som skrev for noen år siden: Donald Trump kan ikke bli president og griser kan ikke fly.

Can pigs fly?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.