15/07/2024

Knapt noe å bry seg om

Av alle uviktige ting har jeg i dag kommet til putevar med knapper. Og da må jeg spørre hvorfor? Jeg mener at jeg har vokst opp og levd et langt liv uten knapper i putevaret. Men det er altså en eller annen som har funnet ut at det er lurt. Og da spør jeg igjen hvorfor?

Man kan uti fra miljøhensyn og sånn spørre om det er nødvendig. Og når i tillegg knappene er trukket med stoff, mener jeg det er på sin plass å spørre om vi kunne spart miljøet ved å droppe disse knappene.

Nå skal jeg være ærlig og si at grunnen til denne mer eller mindre uviktige sak, er at jeg våkner midt på natta med en knapp i øyet. Det er ikke godt. Veldig ubehagelig. Og bare slitsomt når man må famle og balansere enøyd rundt i nattemørket. Nei da, knappen sitter ikke fast i øyet og man ser kanskje ikke så mye bedre med to øyne i nattemørket, men uansett både miljøet og jeg kunne vært spart for disse knappene.

Det er nå min mening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.