17/04/2024

Samarbeid med Arne Bent Rismyhr

Arne Bent Rismyhr er en god venn. Vi har sammen laget mange sanger. Jeg utfordret han til å lage melodier. Han har inspirert meg til å lage mange tekster. Noen av de finnes på Soundcloud og YouTube Fiin Aargang. Vi dannet bandet Fiin Aargang i 2015 og debuterte på Fjordblues-festivalen samme år.

over 50 Sanger (med stikkord)

 Sanger av Arne Bent og undertegnede på YouTube

Eller her:

Fra siste konsert jeg var med på i 2015. En blanding av live og opptak i hjemmestudio:

I samme båt

Sangene som Fiin Aargang spilte var alle laget av Arne Bent Rismyhr og undertegnede. Du kan sjekke noen av sangene på: Soundcloud

Omtale av bandet Fiin Aargang

«Fiin Aargang har siden debuten i 2015 gjort seg svært populære i hjemkommunen Sandefjord, og har vært å se og høre på plasser som Fjordblues-festivalen, Bakgården Cafè, Kurbadhagen (Thaulows), Draaben cafe og bar, Color Viking, kommunens SPEIL-arrangement i Hjertnes, veldedighetskonserten «Sammen for MyHome» og som arrangør av minifestivalen «En selvskreven aften» på Verdensteateret. Alle bandets låter er selvkomponerte, og går fra melodiøs og allsangvennlig pop til mer rocka uttrykk. Noen har innslag av jazz, blues eller latino, andre har mer visepreg. Ofte bruker bandet koringer og harmonisang som et dynamisk element.

– Målet er at melodiene skal sitte i øret hos publikum og forhåpentligvis bli der en stund, sier vokalist og gitarist Arne Bent Rismyhr, som skriver melodiene til Birger Dyve Larsens norske tekster.

– Birgers norske tekster handler ofte om levd liv, noen med alvorlige undertoner, andre fulle av morsomme ordspill og observasjoner fra dagliglivet. Her serveres det med andre ord melodier og tekster i mange farger og fasonger.»

Bandet ble lagt ned 2019

DSC_3621
Birger – tekster

DSC_3617
Arne Bent – melodi

      

Noen av sangene heter:

Seil
I samme båt

Tatt på fersken
Tatt på fersken

Mengele Zoo
Mengele Zoo

Øya til Kate Moss
Øya til Kate Moss

tres culturas
Tres culturas

Sommer
Sommer

Sommer og sol med spenol

Ubuntu II
Ubuntu

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.