15/07/2024

Nazihilsen og Frp

Vi merker det knapt. Jeg hører ingen snakke om det. Det er så vidt det flagrer forbi i nyhetene. Draps- og terrorsiktede Manshaus gjør nazihilsen i rettssalen. Kanskje han bare skal ties i hjel. Ja, jeg mener ikke han fortjener noe særlig oppmerksomhet, men i likhet med ABBs tanker er ikke ideene bak lås og slå. Ideene får herje fritt i kommentarfeltene på Facebook. Her fyrer man opp gamle nazitanker. Den Nordiske Motstandsbevegelsen får marsjere fritt i gatene. Religiøse skrifter brennes. Det er jo ytringsfrihet, ikke sant.

Innvandrere, asylsøkere og flyktninger skal hives ut av landet eller tråkkes på – undermennesker. Erklærte nazister får komme til orde og Frp får uttale seg på måter som hadde sjokkert det norske folk for 20 år siden. I dag hever man så vidt det ene øyebrynet hvis man i det hele tatt bryr seg. Frp er jo et ansvarlig regjeringsparti. Men som Abid Raja sa; det stinker av Frps retorikk. Raja måtte beklage ordbruken i motsetning til Frps statsråder og stortingsmedlemmer som kan si hva de vil. At det samme parti hadde ABB som medlem i 10 år og at han også hadde vært nestleder lokalt, er det ingen som snakker om.

Rosene skulle skape enhet i Norge. I 2011 var vi alle AUFere bortsett fra Frp? Det var et angrep på sosialdemokratiet som den nåværende regjering demonterer så godt de kan. Høyre tok Frp inn i varmen. Ingen takk fra meg verken til Høyre eller Venstre og heller ikke til det såkalte kristelige folkepartiet. Vi skulle vise at kjærlighet overvinner hatet, men valgte en regjering som ikke kjenner varme fra annet enn bokbål. Nestekjærlighet ble overlatt til godhetstyranner og de har vi ikke bruk for. Her putter vi mennesker som vil hjelpe i fengsel, mens unge menn gjør nazihilsen i gatene og i rettssalene. Har vi lært så lite?

Tilgi dem ikke; de vet hva de gjør!

De puster på hatets og ondskapens glør!

                                                                     Fra A. Øverland: ”Du må ikke sove”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.