25/05/2024

På sykkel gjennom ørkenen.

I dag satte jeg meg på sykkelen hjemme og syklet ut i et ørkenlandskap. Tørt og flatt. I det fjerne kan jeg se restene av en western-by. Noen vil kanskje tenke at det er et symbol på dette landet som jeg nå sykler i. Ødelagt. Mulig det, men nå handlet det om sykling i denne ørkenen. Høres ut som jeg drømmer eller at jeg har tatt for mye av et eller annet? Neida, og der kommer det en polakk, en nederlender og en skotte. Jeg henger meg på. Vi sykler i bra driv. Det rare eller fine er at de også sitter hjemme og sykler, men vi sykler sammen. (Altså dette skjer i Zwift www.zwift.com)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.