17/06/2024

Hvem er jeg?

provenceHomo Ludens – et lekende menneske

Musikken har vel alltid vært der. Men jeg begynte ikke å spille før Beatles, Deep Purple, bluesen og Lillebjørn Nilsen sa det var mulig.

Har spilt i forskjellige band siden jeg var 16 år. Nå har jeg gitt meg. For mye lyd har tatt på.

Når folk spør når jeg begynte å male og tegne, så er det vel heller det at jeg aldri sluttet. Men malingen har gått i perioder. De siste årene har jeg jobbet mest med akryl.

Mitt første dikt skrev jeg sammen med en klassekamerat i 5. klasse. Det var kanskje mer et nidvers til Overlæreren og klasseforstander, som det het den gang. Skriving har bare trengt seg på siden. Det har foreløpig blitt mellom 100 og 200 sangtekster. Pluss tre bøker som jeg har skrevet sammen med Jørund Holst-Hansen.

Noe av dette har jeg tjent penger på, men aller mest har jeg gjort dette for å leke. Noe av musikken og skriveriene (les:Bryggepraten) har gledet andre og meg selv.

The music has always been there. But I did not play before the Beatles, Deep Purple, blues and LilleBjørn Nilsen said it was possible. 

Has played in various bands since I was 16 - 17 years. Has not outgrown it yet. Well, now I might have. Too much sound has left its marks. 

When people ask when I began to paint and draw, so it is rather that I never stopped. In recent years I have worked mostly with acrylics.

I wrote my first poem with a classmate in the 5th grade. Writing has been there ever since.Some of this I have earned some money on, but most of all I have done this to have fun and play. Some of the music and writings (read: Bryggepraten) have delighted others and myself.

Go to Blog.

 

3 tanker om “Hvem er jeg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.